PATCH ADAMS

Patch og Balloni

Begitta har rejst med Patch i Kina, Tibet og Rusland

Læge og hospitalsklovn Patch Adams er ophavsmanden til begrebet ”hospitalsklovn”.

Patch Adams er kendt fra filmen om sit eget liv, hvor Robin Williams spiller hovedrollen som Patch.

Patch Adams arbejder som politisk læge og klovn. Det er hans mission at bringe glæde og venskab tilbage til samfundet.

Hospitalsklovnen er en måde at bringe omsorg, glæde, humor og kærlighed ind i sundhedssektoren.

Patch rejser jorden rundt med klovnegrupper og klovner med børn og voksne på hospitaler, børnehjem, alderdomshjem og på gader og stræder.

Patch bruger hvert øjeblik til at klovne med folk

Patch bruger hvert øjeblik til at klovne med folk

Han besøger fattige lande og krigszoner. Han bruger klovnerejserne til at demonstrere, at det er muligt at samarbejde om et fælles projekt – at sprede glæde og venskab – og samtidig skabe en international klovne-familie.

Patch træner ”hospitalsklovneaspiranter” i at klovne som hospitalsklovn. Det gør man ved at yde sit bedste hele tiden i kontakten med andre, fordi andet er ikke godt nok.

Han har eksperimenteret med klovneri i 40 år og har fundet ud af at det er så vigtigt at tilbyde glæde og kærlighed til verden at han bærer klovnetøj hver dag, for at bidrage med sit. Patch Adams har en vision om at bygge et hospital ”Gesundheit” i West Virginia, USA hvor alle behandles som venner og efter egne ønsker.

Læs mere om Patch Adams


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/klovnekaravanen.dk/public_html/wp-content/themes/leatherdiary/footer.php on line 1