KLOVNEUDDANNELSE

Klovne har mange følelser

Klovne har mange følelser

Vil du være Klovn?  Eller vil du “bare” genopdage dig selv? 

Klovnekaravanens hospitals- og omsorgsklovneuddannelse består af et teoretisk modul, hvor du trænes i klovnens grundfærdigheder, og et praktikmodul hvor du på en rundrejse til en række forskellige typer institutioner og hospitaler i Danmark, trænes i aktivt klovneri.

Alle kan deltage i træningen i klovne grundfærdigheder. Deltagelse i den praktiske klovnetræning forudsætter deltagelse i grundmodulet.

Hvorfor klovne?

Ballonklovne

Klovne elsker balloner

For at opleve glæden ved at lege med og glæde et barn, uanset om det er fysisk eller psykisk sygt, fattigt, forældreløst eller ganske almindeligt rask og frejdigt.

For at opleve glæden ved at lege med og glæde en ældre person, der trænger til kontakt, opmuntring og venlighed.

Fordi det er en spændende rejse ind i dig selv at finde din indre klovn – og opdage at det er en rejse mod at være et autentisk, kreativ og empatisk menneske.

Fordi klovneri skærper din evne til nærvær – og at møde et andet menneske. Man kan ikke klovne hvis man ikke er til stede i nuet.

Træning af klovnens grundfærdigheder

Modulet strækker sig over tre weekender i løbet af vinterhalvåret. Modulet består af intro til klovneri, træning i trylleri, ballonmageri, klovnegrundfærdigheder, mime, mimik, stemme og masker. Der udstedes diplom for gennemført træning.

Praktisk klovnetræning

Masker

Klovne har mange udtryk

Superviseret gruppeklovnetræning.
Der udstedes diplom for gennemført klovneuddannelse.

PRIS
Begge moduler koster 7.900 kr.
Ved tidlig tilmelding kan du spare 400 kr.

Deltagelse i Klovnekaravanens træning giver ikke garanti for efterfølgende job som hospitalsklovn eller omsorgsklovn og Klovnekaravanen sikrer dig hverken betalte eller ulønnede klovnejob.

 

Program og tilmelding – Hvem har vi uddannet?

I lære som klovn

I klovneskole med den berømte amerikanske læge og klovn Patch Adams på klovnetur til Rusland for at besøge hospitaler og børnehjem.
“I lære som klovn, Af Begitta Blahaut, Samvirke (2004)”


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/klovnekaravanen.dk/public_html/wp-content/themes/leatherdiary/footer.php on line 1